DRIE-D

Vacature Mechanical Engineer (36-40 uur/week)

Think different

Radically new designs, proven engineering

Voor het Engineering Team van DRIE-D zijn wij op zoek naar díe Mechanical Engineer, die ons durft uit te dagen om nóg betere, slimmere en duurzamere oplossingen te bedenken en ontwerpen. DRIE-D is toonaangevend in het ontwerpen en ontwikkelen van composiet lageroplossingen voor aansprekende projecten in civiele constructies, offshore en baggertechniek. DRIE-D heeft een eigen range aan composiet glijlagermaterialen (D-glide®).

Door gebruik te maken van D-glide® composiet in lagers en andere toepassingen, streven wij naar duurzame oplossingen.

750_8848

Wat doet een Mechanical Engineer bij DRIE-D?

Designing smooth solutions for rough challenges

De rol van de Mechanical Engineer is het ontwerpen en uitwerken van lagertechnische oplossingen, gebruik makend van onze unieke D-glide® materialen.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:

Wat zoeken wij?

Een Mechanical Engineer, die veel technische kennis in dit vakgebied heeft en communicatief en sociaal vaardig is. Goede communicatie in project teams, zowel met collega’s als met klanten, vinden wij erg belangrijk. Daarnaast is goede kennis van klassieke mechanica en interesse in grote werktuigbouwkundige systemen een must.

Wanneer pas je bij DRIE-D?

Competenties, zoals praktisch ingesteld, inventief, nieuwsgierig, oplossing- en resultaatgericht, accuraat en gestructureerd, zijn wat ons betreft logisch in deze functie.

Wij hebben een informele werksfeer en goed sociaal contact onderling. Een professionele werkhouding vinden wij erg belangrijk, naar elkaar maar zeker ook naar onze gewaardeerde klanten. 

Zie jij jezelf al werken in ons Engineering team?

Ben jij degene die wij zoeken en ben je enthousiast over de functie?

Mail dan een korte motivatie en CV naar hr@drie-d.com of bel met vragen naar tel: 06 – 8210 3854.