DRIE-D

Vacature Werkvoorbereider/ Projectcoördinator(36-40 uur per week)

Think different

Radically new designs, proven engineering

Ben jij degene die als Werkvoorbereider/ Projectcoördinator de spil wil zijn binnen onze organisatie en die de verbindende schakel is tussen de afdeling engineering en de productie?  Ben jij gemotiveerd en gedreven om een proces van A tot Z op te pakken en ben jij een verbinder die een project in samenwerking met zijn collega’s tot een goed einde brengt? Dan zijn we op zoek naar jou!

750_8848

Wat ga jij als Werkvoorbereider/Projectcoördinator bij ons doen?

Je hebt een coördinerende rol in het project en zorgt voor een juiste afstemming tussen de diverse afdelingen. Zodra het project is aangenomen ga jij aan de slag. Bij aanvang zorg je ervoor dat iedereen weet wat er staat te gebeuren. Ook tijdens het project ben jij een onmisbare schakel tussen diverse partijen. Je zet de lijnen uit, houdt de voortgang in de gaten en vertaalt het project in werkinstructies zodat de medewerkers van de werkplaats precies weten wat er van ze verwacht wordt en hoe ze moeten acteren.

Je controleert de tekeningen bij de aanvang van een project, zorgt voor een gedetailleerde planning van de werkzaamheden en maakt de benodigde calculaties. Je vraagt offertes op bij leveranciers en coördineert dat de orders verlopen volgens planning. Je zorgt ervoor dat resultaten worden behaald. Ook woon je diverse interne overleggen bij en denk je mee over het optimaliseren van de processen. Aan het einde van het werk evalueer je met diverse partijen hoe het is verlopen en op welke gebieden veranderingen/verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

Bearings-with-5200-tons-load-capacity-in-progress-project

Wie zijn wij?

Wij bij DRIE-D zijn gespecialiseerd op het gebied van composiet glijlagermaterialen en het ontwikkelen van betrouwbare, robuuste lageroplossingen voor verschillende toepassingen. We hebben opdrachtgevers over de hele wereld en hebben een grote diversiteit aan opdrachten. Met ons eigen composietmateriaal D-glide® en onze ervaring in uitdagende projecten, creëren wij vooruitstrevende, duurzame en betrouwbare oplossingen voor onze klanten.

Kernwoorden die ons team beschrijven zijn:
“gezellig, informeel, gedreven, Formule-1 gekken en teamspelers”

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende functie voor 36-40 uur per week met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief in een gezellige omgeving waar collegialiteit en werksfeer voorop staan. Wil je je ontwikkelen en heb je ambitie? Wij denken hier graag in mee en bieden hier de ruimte voor. 

Another-successful-installation-of-Boom-Hinge-Bearings-project

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gedreven nieuwe collega die binnen onze organisatie alle lijntjes aan elkaar gaat koppelen. Een verbinder die naast zijn taken als Werkvoorbereider bijzonder sterk is in het verbinden van mensen en het onderhouden van de juiste communicatielijnen. Je bent klantgericht, een teamplayer en een goede luisteraar die op alle niveaus binnen en buiten de organisatie kan communiceren. Je hebt een afgeronde MBO-opleiding in de richting van Techniek en daarnaast heb je ook een aantal jaren werkervaring.

Zie jij jezelf al werken in ons team?

Ben jij degene die wij zoeken en ben je enthousiast over de functie?

Mail dan een korte motivatie en CV naar hr@drie-d.com of bel met vragen naar tel: 06-82103854.