DRIE-D

Vacature Werktuigbouwkundig Tekenaar
(36-40 uur per week)

Think different

Radically new designs, proven engineering

Een functie van Tekenaar saai? Bij ons niet! Je maakt tekeningen van diverse lagertechnische oplossingen voor de meest bijzondere toepassingen en projecten. Denk hierbij aan sferische glijlagers om complete boorplatformen op te tillen of lagers voor het grootste reuzenrad van de wereld in Dubai. Het kan ons niet uitdagend genoeg zijn, wij verzinnen de mooiste oplossingen. Denk jij hierin met ons mee?

750_8848
Bearings-with-5200-tons-load-capacity-in-progress-project

Wie zijn wij?

Wij bij DRIE-D zijn gespecialiseerd op het gebied van composiet glijlagermaterialen en het ontwikkelen van betrouwbare, robuuste lageroplossingen voor verschillende toepassingen. We hebben opdrachtgevers over de hele wereld en hebben een grote diversiteit aan opdrachten. Met ons eigen composietmateriaal D-glide® en onze ervaring in uitdagende projecten, creëren wij vooruitstrevende, duurzame en betrouwbare oplossingen voor onze klanten.

Kernwoorden die ons team beschrijven zijn:
“gezellig, informeel, gedreven, Formule-1 gekken en teamspelers”

 

Wat ga jij als Werktuigbouwkundig Tekenaar doen?

Als Tekenaar werk je in teamverband op de afdeling engineering. Binnen deze afdeling variëren de werkzaamheden tussen het uitwerken van klant specifieke lageroplossingen en het ontwikkelen van nieuwe toepassingen. Jij bent als tekenaar verantwoordelijk voor het maken van de modellen en bijbehorende productietekeningen in Solidworks. Dit geldt voor zowel onze eindproducten als tools en mallen die benodigd zijn voor de productie hiervan. Jij bent de vertaler van de opdracht naar de productie en leveranciers en vervult hiermee een cruciale rol om te zorgen dat alles duidelijk is, correct op tekening staat en goed uitgevoerd kan worden.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende functie voor 36-40 uur per week met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. We werken in een gezellige omgeving waar collegialiteit en werksfeer voorop staan. Wil je je ontwikkelen en heb je ambitie? Wij denken hier graag in mee en bieden hier de ruimte voor. 

Zie jij jezelf al werken in ons Engineering team?

Ben jij degene die wij zoeken en ben je enthousiast over de functie?

Mail dan een korte motivatie en CV naar hr@drie-d.com of bel met vragen naar tel: 06-82103854.