DRIE-D

Vacature Verkoper Binnendienst met technische affiniteit

Ben jij?

Ben jij een Verkoper Binnendienst met technische affiniteit die de vertaling weet te maken van de vraag van de klant naar een voorstel met een concrete oplossing? Ben jij een teamplayer en wil je werken aan mooie en bijzondere projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

750_8848
Engineers,Are,Helping,To,Design,,Work,On,Blueprints,And,Collaborate

Wat ga jij als Verkoop binnendienst bij ons doen?

Na een aanvraag van een opdrachtgever voor een van onze bijzondere lager- of frictieoplossingen, kom jij in actie. Aan de hand van de input van jouw collega’s en overleg met de Mechanical Engineers bied jij snel de juiste oplossing aan en stel je offertes op voor verschillende standaard en op maat gemaakte oplossingen. Je beantwoordt (technische) vragen van klanten en bewaakt de follow-up van de opgestelde offertes. Voor klanten ben en blijf jij gedurende dat hele proces het vaste aanspreekpunt. Je bent een regisseur met technische bagage.

Wie zijn wij?

DRIE-D is toonaangevend in het ontwerpen en ontwikkelen van composiet lageroplossingen voor aansprekende projecten in civiele constructies, offshore en baggertechniek. DRIE-D heeft een eigen range aan composiet glijlagermaterialen (D-glide®). Met onze kennis van D-glide® en composietlagers en onze ervaring in uitdagende projecten, creëren wij vooruitstrevende, duurzame en betrouwbare toepassingen. 
 
Wij hebben een uiteenlopende portefeuille aan bijzondere projecten. Denk hierbij aan lagers om een boorplatform te kunnen verplaatsen of lagers voor het grootste reuzenrad van de wereld in Dubai. Het kan ons niet gek genoeg zijn. Wij verzinnen de mooiste oplossingen. Denk jij hierin met ons mee?

Wanneer pas jij bij DRIE-D?

Het is voor ons belangrijk dat je minimaal een afgeronde opleiding HBO-opleiding in technische richting hebt. Ook werkervaring is belangrijk, want we willen groeien en daar hebben we ook jouw kennis en ervaring bij nodig. Ben je daarnaast een teamplayer, met humor, gedrevenheid en ben je klantgericht. Dan pas jij bij DRIE-D. 

Zie jij jezelf al werken in het DRIE-D team?

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende functie voor 36-40 uur per week met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief in een gezellige omgeving waar collegialiteit en werksfeer voorop staan. Wil je je ontwikkelen en heb je ambitie? Wij denken hier graag in mee en bieden hier de ruimte voor.  

 

Ben jij degene die wij zoeken en ben je enthousiast over de functie, mail dan een korte motivatie en CV naar hr@drie-d.com of bel met vragen naar tel. 06-82103854. Wij zetten de koffie alvast voor je klaar.