DRIE-D

Vacature Sales Coördinator (Hoofd verkoop binnendienst M/V) (36-40 uur per week)

Think different

Radically new designs, proven engineering

Ben jij een Sales Coördinator die structuur kan aanbrengen en overzicht kan houden binnen ons Sales Team en zich verantwoordelijk voelt voor een goede aanpak van de aanvragen, offertes en orders? Sta jij makkelijk in contact met de klant en neem jij een proactieve rol in bij het opvolgen van uitgebrachte offertes? Durf jij je mening te geven en mee te denken in onze processen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

750_8848
Engineers,Are,Helping,To,Design,,Work,On,Blueprints,And,Collaborate

Wat ga jij als Sales Coördinator bij ons doen?

Als Sales Coördinator heb je een centrale en dus actieve rol binnen de afdeling Sales. Je zorgt voor de structuur binnen de afdeling. Je stelt prioriteiten, initieert project meetings, coördineert processen en behoud het overzicht. Jij weet de status van elke offerte (aanvraag) en weet dus wat er nog gedaan moet worden om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Je werkt procesmatig en zorgt dus oa. voor de registratie van nieuwe leads en aanvragen, ondersteunt bij het uitbrengen van offertes, overlegt waar nodig met jouw collega’s van engineering of operations bij grotere en complexere aanvragen en helpt bij het opvolgen van uitgebrachte offertes.

In deze rol ben jij ook een eerste aanspreekpunt voor zowel de klant als voor jouw collega’s van het sales team. Je denkt mee met de klant en je doorgrondt hun behoeften. Door proactief vragen te stellen en actief te luisteren, weet jij de aanvraag helder te krijgen.

Een afwisselende functie dus waarbij je zorgt voor coördinatie, structuur en overzicht maar waarin je ook zelf klantcontact hebt en verantwoordelijk bent voor een deel van de Sales binnen DRIE-D.

Wie zijn wij?

DRIE-D is toonaangevend in het ontwerpen en ontwikkelen van composiet lager oplossingen voor aansprekende projecten in civiele constructies, offshore en baggertechniek. DRIE-D heeft een eigen range aan composiet glijlagermaterialen (D-glide®). Met onze kennis van D-glide® en composietlagers en onze ervaring in uitdagende projecten, creëren wij vooruitstrevende, duurzame en betrouwbare toepassingen.

Wij hebben een uiteenlopende portefeuille aan bijzondere projecten. Denk hierbij aan lagers om een boorplatform te kunnen verplaatsen of lagers voor het grootste reuzenrad van de wereld in Dubai. Het kan ons niet gek genoeg zijn. Wij verzinnen de mooiste oplossingen.

Denk jij hierin met ons mee?

Wanneer pas jij bij DRIE-D?

Het is voor ons belangrijk dat je minimaal een afgeronde opleiding HBO-opleiding in technische richting hebt. Ook werkervaring is belangrijk, want we willen groeien en daar hebben we ook jouw kennis en ervaring bij nodig. Ben je daarnaast een teamplayer, met humor, gedrevenheid en ben je klantgericht. Dan pas jij bij DRIE-D.

Zie jij jezelf al werken in het DRIE-D team?

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende functie voor 36-40 uur per week met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief in een gezellige omgeving waar collegialiteit en werksfeer voorop staan. Wil je je ontwikkelen en heb je ambitie? Wij denken hier graag in mee en bieden hier de ruimte voor. 

Ben jij degene die wij zoeken en ben je enthousiast over de functie, mail dan een korte motivatie en CV naar hr@drie-d.com of bel met vragen naar tel. 06-82103854. Wij zetten de koffie alvast voor je klaar.