DRIE-D Mechanical Motion

Vacature Magazijn medewerker (40 uur per week)

Ben jij op zoek naar een baan met veel verantwoordelijkheid waarbij jij ervoor zorgt dat het magazijn van DRIE-D op rolletjes loopt en er netjes bij staat. Vind je het leuk om naast het verwerken van de inkomende en uitgaande goederen ook kwaliteitscontroles te doen? Werk jij graag op een computer om de magazijnbonnen te verwerken en de rapporten rondom de kwaliteitscontroles te verwerken? Dan ben jij die topper waar wij naar op zoek zijn!

drie-d-our-people-12

Wat ga jij als Magazijn medewerker bij ons doen?

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het magazijn. Je laadt en lost samen met je collega Stefan de goederen en doet controles van de binnengekomen goederen, niet alleen op aantallen maar ook op afmetingen en kwaliteit. Je meldt het bij collega’s wanneer er producten ontbreken of als er iets verkeerd geleverd is. Het magazijnbeheer verwerk je met de computer. Natuurlijk zijn er naast inkomende ook uitgaande goederen. Je maakt deze zendingen klaar voor transport en regelt hiervoor ook de documentatie. Je werkt nauwkeurig en buigt je aan het einde van de dag nog even over de planning van de rest van de week zodat je van te voren kunt schakelen en mee kunt denken. Jij voelt je verantwoordelijk voor het magazijn en bent er trots op als alles vlekkeloos verloopt.

Bearings-with-5200-tons-load-capacity-in-progress-project

Wie zijn wij?

DRIE-D is toonaangevend in het ontwerpen en ontwikkelen van composiet lageroplossingen voor aansprekende projecten in civiele constructies, offshore en baggertechniek. DRIE-D heeft een eigen range aan composiet glijlagermaterialen (D-glide®).
Met onze kennis van D-glide® en composietlagers en onze ervaring in uitdagende projecten, creëren wij vooruitstrevende, duurzame en betrouwbare toepassingen.

Wij hebben een uiteenlopende portefeuille aan bijzondere projecten. Denk hierbij aan lagers om een boorplatform te kunnen verplaatsen of lagers voor het grootste reuzenrad van de wereld in Dubai. Het kan ons niet gek genoeg zijn. Wij verzinnen de mooiste oplossingen. Werk jij hierin met ons mee?

Wanneer pas jij bij DRIE-D?

Heb jij een opleiding op MBO niveau in logistieke richting en steek jij graag je handen uit je mouwen? Ben je handig met computers, proactief, nauwkeurig, een teamplayer en heb je humor? Dan pas jij bij DRIE-D.

Zie jij jezelf al werken in ons team?

Solliciteer dan snel! Wij bieden jou een afwisselende functie voor 40 uur per week, een goed salaris en ruimte voor initiatief in een gezellige omgeving waar collegialiteit en werksfeer voorop staan.

Wij zien jouw sollicitatie graag verschijnen. Stuur jij een korte motivatie en CV naar hr@drie-d.com? Dan zetten wij de koffie alvast voor je klaar.

Heb je nog vragen, bel dan gerust even met onze HR adviseur Rianne, tel. 06-82103854. Tot snel!