DRIE-D Mechanical Motion

Vacature Business Development Manager
(36-40 uur per week)

Think different

Radically new designs, proven engineering

Ben jij ervaren in de Sales en weet jij als geen ander kansen te ontdekken in gesprekken met onze klanten. Help jij ons om nieuwe opdrachtgevers aan te trekken maar denk jij ook mee hoe wij ons als bedrijf verder kunnen ontwikkelen en welke markten hiervoor open liggen? Ben jij een teamplayer die de vertaling weet te maken van de vraag van de klant naar een voorstel met een concrete oplossing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

750_8848
Bearings-with-5200-tons-load-capacity-in-progress-project

Wat doet een Business Development Manager bij ons?

Als Business Development Manager identificeer je de markt, denk je out of the box en vind je klanten die net zo enthousiast worden als wij over onze toepassingen op het gebied van lagertechniek. Je initieert het klantcontact en bent dagelijks bezig met kansen signaleren, sales en het strategisch positioneren van DRIE-D. Je bent een bruggenbouwer tussen engineering en commercie en maakt de vertaalslag naar de voor klanten begrijpbare taal en werkbare oplossingen. Een functie waarbij je input verzamelt uit de markt, advies geeft, onderhandelt, deals sluit, projecten begeleidt en de stap maakt van offerteaanvraag naar concrete werkorders. Je luistert naar de klantvraag en signaleert meteen de mogelijkheden voor andere producten van DRIE-D en neemt dit mee in je advisering. Jij bent die volwaardige gesprekspartner voor de technische afdelingen voor onze opdrachtgevers. Kortom een rol waarin je de vrijheid hebt om vanuit je eigen rol en expertise het verschil te maken en het bedrijf kunt helpen groeien en ontwikkelen!

Wat zoeken wij?

DRIE-D is toonaangevend in het ontwerpen en ontwikkelen van composiet lageroplossingen voor aansprekende projecten in civiele constructies, offshore en baggertechniek. DRIE-D heeft een eigen range aan composiet glijlagermaterialen (D-glide®). Met onze kennis van D-glide® en composietlagers en onze ervaring in uitdagende projecten, creëren wij vooruitstrevende, duurzame en betrouwbare toepassingen.

Wij hebben een uiteenlopende portefeuille aan bijzondere projecten. Denk hierbij aan lagers om een boorplatform te kunnen verplaatsen of lagers voor het grootste reuzenrad van de wereld in Dubai. Het kan ons niet gek genoeg zijn. Wij verzinnen de mooiste oplossingen. Denk jij hierin met ons mee?

Wanneer pas jij bij DRIE-D?

Wij zoeken een echte Sales man/vrouw die onze organisatie helpt om het huidige klantenbestand de juiste aandacht te geven maar die ook in staat is om nieuwe Business naar ons toe te trekken. Belangrijke kernwoorden voor ons zijn: klantgericht, teamplayer, innovatief, een communicator en een beetje humor kan natuurlijk nooit kwaad. Je hebt een afgeronde opleiding Hbo-opleiding in economische of commerciële richting en daarnaast heb je ook een aantal jaren werkervaring.

Zie jij jezelf al werken in het DRIE-D team?

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende functie voor 36-40 uur per week met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief in een gezellige omgeving waar collegialiteit en werksfeer voorop staan. Wil je je ontwikkelen en heb je ambitie? Wij denken hier graag in mee en bieden hier de ruimte voor.  

Ben jij degene die wij zoeken en ben je enthousiast over de functie, mail dan een korte motivatie en CV naar hr@drie-d.com of bel met vragen naar tel. 06-82103854. Wij zetten de koffie alvast voor je klaar.