DRIE-D

Vacature Business Development Manager
(36-40 uur per week)

Think different

Radically new designs, proven engineering

Is het leggen van nieuwe contacten en het zoeken van nieuwe markten jouw tweede natuur? Ben jij die “Sales-tijger” met ervaring op technisch gebied die ons bedrijf helpt om aan nieuwe klanten te komen?  Wij zoeken een echte teamplayer die de vraag van de klant weet te vertalen naar een concrete oplossing. Herken jij jezelf hierin?

750_8848
Bearings-with-5200-tons-load-capacity-in-progress-project

Wat doet een Business Development Manager bij ons?

Als Business Development Manager herken je kansen in nieuwe markten voor onze producten. Jij vindt klanten, die net zo enthousiast worden als wij, over onze toepassingen op het gebied van lagertechniek. Je initieert het klantcontact en bent dagelijks bezig met kansen signaleren, sales en het strategisch positioneren van DRIE-D. Je bent een bruggenbouwer tussen engineering en commercie en maakt de vertaalslag naar de voor klanten begrijpbare taal en werkbare oplossingen. Een functie waarbij je input verzamelt uit de markt, advies geeft, onderhandelt, deals sluit, projecten begeleidt en de stap maakt van offerteaanvraag naar concrete werkorders. Je hoort de vraag achter de vraag van de klant en signaleert meteen de mogelijkheden voor andere producten van DRIE-D. Jij bent die volwaardige gesprekspartner voor de technische afdelingen voor onze opdrachtgevers. Kortom een rol waarin je de vrijheid hebt om vanuit je eigen rol en expertise het verschil te maken en het bedrijf kunt helpen groeien en ontwikkelen!

Wat zoeken wij?

DRIE-D is toonaangevend in het ontwerpen en ontwikkelen van composiet lageroplossingen voor aansprekende projecten in civiele constructies, offshore en baggertechniek. DRIE-D heeft een eigen range aan composiet glijlagermaterialen (D-glide®). Met onze kennis van D-glide® en composietlagers en onze ervaring in uitdagende projecten, creëren wij vooruitstrevende, duurzame en betrouwbare toepassingen.

Wij hebben een uiteenlopende portefeuille aan bijzondere projecten. Denk hierbij aan lagers om een boorplatform te kunnen verplaatsen of lagers voor het grootste reuzenrad van de wereld in Dubai. Het kan ons niet gek genoeg zijn. Wij verzinnen de mooiste oplossingen. Denk jij hierin met ons mee?

Wanneer pas jij bij DRIE-D?

Belangrijke kernwoorden voor ons zijn: klantgericht, teamplayer, innovatief, een communicator en een beetje humor kan natuurlijk nooit kwaad. Je hebt een afgeronde opleiding HBO opleiding in economische of commerciële richting en daarnaast heb je ook een aantal jaren werkervaring.

Zie jij jezelf al werken in het DRIE-D team?

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende functie voor 36-40 uur per week met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief in een gezellige omgeving waar collegialiteit en werksfeer voorop staan. Wil je je ontwikkelen en heb je ambitie? Wij denken hier graag in mee en bieden hier de ruimte voor. 

Ben jij degene die wij zoeken en ben je enthousiast over de functie, mail dan een korte motivatie en CV naar hr@drie-d.com of bel met vragen naar tel. 06-82103854. Wij zetten de koffie alvast voor je klaar.