DRIE-D Mechanical Motion

Vacature Allround medewerker werkplaats en magazijn (36-40 uur per week)

Think different

Radically new designs, proven engineering

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waarin je snel kunt schakelen tussen de werkplaats en het magazijn en veel verschillende taken op kunt pakken? Vind jij het juist een uitdaging om de ene dag in de werkplaats te helpen met de assemblatie van onze lagers, maar vind je het ook geen probleem om op andere dagen in het magazijn te helpen met het ontvangen en verzenden van onze goederen. Dan ben jij die topper waar wij naar op zoek zijn!

750_8848

Wat ga jij als Allround medewerker werkplaats en magazijn bij ons doen?

Jij gaat doen wat het beste bij jou past en waar je een aanvulling bent voor ons team. Je ziet het werk liggen en helpt je collega’s in de werkplaats met diverse productiewerkzaamheden om bijvoorbeeld grote lagers voor schepen of andere toepassingen te assembleren.  Daarnaast spring je tijdens drukte bij in het magazijn om onder andere producten verzendklaar te maken en de binnengekomen zendingen te controleren.  

Bearings-with-5200-tons-load-capacity-in-progress-project

Wie zijn wij?

DRIE-D is toonaangevend in het ontwerpen en ontwikkelen van composiet lageroplossingen voor aansprekende projecten in civiele constructies, offshore en baggertechniek. DRIE-D heeft een eigen range aan composiet glijlagermaterialen (D-glide®).
Met onze kennis van D-glide® en composietlagers en onze ervaring in uitdagende projecten, creëren wij vooruitstrevende, duurzame en betrouwbare toepassingen.

Wij hebben een uiteenlopende portefeuille aan bijzondere projecten. Denk hierbij aan lagers om een boorplatform te kunnen verplaatsen of lagers voor het grootste reuzenrad van de wereld in Dubai. Het kan ons niet gek genoeg zijn. Wij verzinnen de mooiste oplossingen. Werk jij hierin met ons mee?

Wanneer pas jij bij DRIE-D?

We vinden een opleiding niet belangrijk, wél wat je kan. We waarderen je op basis van je inzet en geven je de mogelijkheid om te groeien en te leren. Ben je proactief, een teamplayer, heb je humor en ben je gedreven? Dan pas jij bij DRIE-D.

Zie jij jezelf al werken in ons team?

Solliciteer dan snel! Wij bieden jou een afwisselende functie voor 36-40 uur per week, een goed salaris en ruimte voor initiatief in een gezellige omgeving waar collegialiteit en werksfeer voorop staan.

Wij zien jouw sollicitatie graag verschijnen. Stuur jij een korte motivatie en CV naar hr@drie-d.com? Dan zetten wij de koffie alvast voor je klaar.

Heb je nog vragen, bel dan gerust even met onze HR adviseur Rianne, tel. 06-82103854. Tot snel!